Publicat de: Gino | Lansari Comentariile sunt închise pentru „Acum in prag de sarbatori”, noul cantec de Craciun lansat de Gino

„Acum in prag de sarbatori”, noul cantec de Craciun lansat de Gino

Gino, pe numele său Gheorghe Berghian, solist vocal, producător muzical, compozitor, chitarist, impresar artistic şi organizator de evenimente, a lansat în noaptea de Moş Nicolae, cântecul “Acum în prag de sărbători”. Cântecul este compus de Gino, pe versurile lui Alexandru Mihălţan.

Orchestraţia este realizată de Nicolaie Beşleagă (www.stefisound.ro), iar mixajul, masteringul şi video-ul de Tudor Marciu (www.movingrecords.ro).

“Crăciunul este o stare de spirit, adevăratul spirit al Crăciunului însemnând să preţuieşti pacea şi să oferi din plin compasiune şi iubire. Crăciunul este acel moment când bunătatea triumfă, este acel moment când te cuprinde dorul de casă şi de cei dragi… Tocmai din acest motiv am compus acest cântec deosebit, intitulat ” Acum în prag de sărbători”, pe care vi-l dăruiesc cu toată dragostea. Vă doresc audiţie plăcută şi cât mai multe clipe frumoase alături de cei dragi!”, este mesajul transmis de Gino.