Publicat de: Gino | Lansari, Videoclip Comentariile sunt închise pentru VIDEO | ”Declarație de dragoste”. Un cântec lansat de interpretul albaiulian Gino și AlynaA, cu ocazia sarbatorii de Dragobete

VIDEO | ”Declarație de dragoste”. Un cântec lansat de interpretul albaiulian Gino și AlynaA, cu ocazia sarbatorii de Dragobete

Gino şi Alina Anisie, o tânără din Orăștie, au lansat un cântec cu ocazia sărbătorii de Dragobete, intitulat sugestiv “Declaraţie de dragoste”.

“Cântecul l-am creat în mod special pentru sărbătoarea de “Dragobete” şi îl dedicăm tuturor celor care se iubesc din toată inima, şi-au unit, sau îşi vor uni destinele pentru toată viaţa”, spun GINO şi Alina Anisie (AlynaA).

GINO a compus, atât muzica, cât şi textul, orchestraţia Nicolaie Beşleagă (Stefi Sound), mixaj şi mastering Tudor Marciu (Moving Elements), chitară Claudiu Leş (chitarist Gino & The Band şi elev la Liceul de Arte “Regina Maria”).

Gheroge Berghian, pe numele său de scenă “Gino”, dovedeşte astfel, că pe lângă funcţia de director al Casei de Cultură a Studenţilor din Alba Iulia, pe care o are în prezent, nu se lasă, şi îşi face timp şi pentru pasiunile GINO SI ALINAlui.

”Mulţumim pentru disponibilitate, Radu Alexandru şi Silviu Ciontea, realizatorii videoclipului, şi pentru coregrafie şi dans Ionuţ Ionescu şi Bianca Racolţa (Life is Dance)”, transmit cei doi tineri interpreți.

Filmările s-au desfășurat la un hotel din Alba Iulia. (A.M.)