Publicat de: Gino | Lansari Comentariile sunt închise pentru VIDEO: Gino lansează cel mai nou single. „Strigă cu mine” are și un videoclip filmat în studioul lui Eduard Schneider

VIDEO: Gino lansează cel mai nou single. „Strigă cu mine” are și un videoclip filmat în studioul lui Eduard Schneider

Gheorghe Berghian, sau Gino cum este cunoscut de majoritatea albaiulienilor, lansează o piesă “fresh”, de vacanţă, orchestrată de Bogdan Marian Taşcău (Dl. Problemă) şi Tudor Marciu (Moving Elements), intitulată: “STRIGĂ CU MINE!”.

Textul piesei îi aparţine în intregime lui Gino, muzica fiind semnată alături de Bogdan Marian Taşcău. Piesa este una energică şi pozitivă, care te duce dintr-o lume stresantă, într-una relaxantă, cu distracţie la maxim şi plină de viaţă. Textul este unul simplu şi transmite exact realitatea vieţii din fiecare zi.

Pentru videoclip aduce mulţumiri lui Silviu Ciontea, Răzvan Alexandru, Oana Ordean, Ioan Cristea (pentru cea mai “cool” bicicletă), şi nu în ultimul rând lui Eduard Schneider pentru sprijin şi disponibilitatea studioului “Schneider Productions”.

La realizarea videoclipului a avut parte de o colaborare extraordinară cu Ionuţ Ionescu, Bianca Racolţa, Clăbuc Nation, Cory Lory şi Ulise Ull.

“Striga cu mine!” este pentru voi! Este ceea ce simt! Este energie! Este viaţă! Este ceva special!” spune Gino.

Gino presteaza în concerte 100% LIVE, alături de 4 instrumentişti, abordând atât compoziţiile personale, foarte apreciate de fani, cât şi ale altor artişti consacraţi, cover-URI. Este licenţiat în muzică, cu studii de chitară şi canto, şi cu experiență în ale muzicii de prin 1999.